15/11/16

Infants i adolescents

Aprofito una entrada en el blog de la Nuri Babot per poder donar-vos a conèixer-la professionalment,  ja que respecto i admiro el seu talent en la intervenció en infants i joves. Per mi és un referent en el suport i acompanyament d’infants i adolescents, i si consulteu l’entrada que us proposo, us adonareu del seu enginy.



Dia Universal de la Infància, 20 de novembre.

Les Nacions Unides celebra el Dia Universal del Nen el 20 de novembre, la data que l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració dels Drets del Nen el 1959. Aquesta declaració, que no tenia legalment caràcter vinculant, no era suficient per protegir els drets de la infància. Després de 10 anys de negociacions amb governs de tot el món, líders religiosos, ONG i altres institucions, es va aconseguir acordar un text final de la Convenció dels Drets del Nen, el 20 de novembre de 1989.


Declaració Universal dels Drets de l'Infant .- Principi 2 
L'infant gaudirà d'una protecció especial i disposarà d'oportunitats i de serveis, dispensat tot això per la llei i altres mitjans, a fi que pugui desenvolupar-se físicament, mentalment, moralment, espiritualment i socialment d'una manera sana i normal, així com en condicions de llibertat i dignitat. En promulgar lleis amb aquesta finalitat, la consideració fonamental a què caldrà atenir-se serà l'interès superior de l'infant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada